Första skoldagen!

Nu är vi äntligen här – eleverna och personalen har haft sin första skoldag på Medåkers Friskola!

Det är svårt att finna ord en sådan här dag. Glädje, spänning och lyckorus far genom kroppen. Nu är KAK´s enda friskola igång och dessutom med profilering mot natur och idrott! Barnen är lyckliga och personalen taggad!

Första dagen. På morgonen samlades personal, elever, föräldrar och media på skolans fotbollsplan och rektor Micke hälsade välkommen. Samlingen fortsatte sedan i gymnastiksalen, vilken fylldes av förväntan. Rektorn visade en kvartssten som symboliserade att varje enskild elev är en del av ett större sammanhang. Efter en stund fick eleverna promenera tillsammans med klassföreståndare till sina klassrum, för att bland annat måla sin egen namnskylt samt lära känna varandra bättre. Efter aktiviteter och lek utomhus bjöd kocken Robert på asiatisk kycklinggryta med kokosmjölk och ris. Personalen och eleverna var mycket nöjda med sin första dag!

Vill du få lite mer inblick i vardagen på Medåkers Friskola så följ oss också på Instagram, som sköts av personalen på skolan.