Lediga tjänster

Timvikarie

Vi söker timvikarier! Är det dig vi söker?

Din profil

Den vi söker ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel, arbeta lösningsfokuserat och inte minst ha ett brinnande intresse för elevernas kunskapsutveckling. Du ser utomhusmiljön som en naturlig del av skoldagen, och har ett genuint intresse för skolans profilering mot idrott och natur.

Då vi är en friskola och en liten enhet ser vi att du är en drivande person som önskar vara delaktig i att påverka och utveckla verksamheten på ett positivt sätt, tillsammans med rektor, kollegor och huvudman. Du ska vara flexibel och öppen för att ibland hjälpa till med andra arbetsuppgifter än barnomsorg, exempelvis hålla lokalerna i ordning, ha kontakt med vårdnadshavare etc.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har pedagogisk erfarenhet.
Meriterande är pedagogisk utbildning, exempelvis barnskötarutbildning, lärarutbildning eller liknande.
Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, och god datorvana.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänst

Timanställning

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan, som du mailar till rekrytering@medakersfriskola.se senast den 1/3 Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kontakt vid frågor

Rektor: Hanna Saverman Meldemo

Telefon: 0760314568

Hösten 2021 startade Medåkers Friskola F-6 med profilering mot natur och idrott. Skolan drivs av Medåkers Friskola ekonomisk förening, som består av engagerade föräldrar och medlemmar som brinner för att skapa en småskalig skola som ger eleverna en kvalitativ utbildning. Verksamheten är icke vinstdrivande vilket innebär att alla eventuella överskott återinvesteras i skolverksamheten. 

Skolan finns i Medåker i Arboga kommun, med tillgång till stora utomhusytor, närliggande skog och en idrottsanläggning som nyttjas i samarbete med den lokala idrottsföreningen. Skolan har bl.a. gymnastiksal, bildsal och slöjdsal.

Sänd oss gärna intresseanmälan och CV om du är intresserad av framtida tjänster på Medåkers Friskola. Skicka din intresseanmälan till: rekrytering@medakersfriskola.se