Skolappen

Snabbguide till Skolappen

Medåkersfriskola använder oss av InfoMentor skolplattform.

Infomentor finns både som app att ladda er till Andriod eller Iphone eller webbsida, https://medakersfriskola.app

1.      Ladda ner appen på App Store eller Google Play med din mobil eller platta.

• Sök på Infomentor hub.
  • Tillåt aviseringar om ni blir tillfrågad.

2.      Logga in.
Gå in i appen alt. medakersfriskola.app
Er epost är användarnamnet, ni ska ha fått ett mail innan där ni har valt ett lösenord, annars så välj ”Nytt lösenord?”
Om er epost ej finns med i systemet så kontakta johan.johansson@medakersfriskola.se

1. Kontrollera dina uppgifter.
    Klicka på de tre små prickarna uppe till höger, välj sedan ”Personlig information” och kontrollera att uppgifterna stämmer.
  2. Välj ”Sekretess” om ni vill att erat namn och adressuppgifter ska visas i appen under ”kontaktlista”.

3. Skapa fritidsschema.
    Går ditt barn på fritids så klicka på ”Skapa fritidsschema” och välj vilket barn det gäller högst upp i appen (om du har flera).

På InfoMentor finns manual samt vanliga frågor.
Infomentor FAQ PDF

OBS Vi har inte BankId om inloggningsalternativ