Tack alla ni som hjälper till!

Senaste månaderna har delar av styrelsen tillbringat mycket tid i skolan på kvällar och helger för att renovera, måla, möblera och inreda. Nu har vi den fina skola vi vill ge våra elever och personal, vilket känns riktigt roligt! Vi som hållt i renoverings- och inredningsbiten är så tacksamma för all släkt, vänner, elevers föräldrar, Medåkersbor och övriga hjälpsamma personer som stöttat och ställt upp i denna process.

Stort tack till er alla som hittills hjälpt till med olika typer av arbetskraft (tex skrapat, slipat, spacklat, målat, hämtat material, snickrat, burit möbler, kört lastbil, städat, slängt skräp, skurat, polerat mm).

Dag, Martin, Linus Å, Linus H, Morgan, Martina, Lena M, Victor, Patrik, Tony, Emil, Markus, Micke K, Kristina, Ken, Dante, Jocke, Olle, Erica, Sven-Åke, Perra, Christopher, Sara, Kasper, Ebbe, Marie, Anders K, Lena F, Peter, Mary, Anna-Lena R, Tommy, David, Anders J, Micke J.

Och sist men inte minst tack till våra barn och respektive för bra tålamod 😉